CD

Het persen van een CD

Voor het persen van een CD kunt u naar een tussenpersoon of rechtstreeks contact opnemen met de perserij. Bij een perserij bent u op het juiste adres, met rechtstreekse communicatie, een eigen machinepark voor het persen, bedrukken en verpakken van uw kostbare CD. Ook voor de glassmastering en de stamper hoeven wij de deur niet uit, deze wordt ter plekke geproduceerd. Door deze korte lijnen zijn wij erg flexibel en kunnen we een korte levertijd, scherpe prijs en een optimale kwaliteit garanderen.

Naast het persen worden uw CD’s ook bedrukt. Hiervoor hebben we bedrukkingsmachines voor zowel zeefdruk als offsetdruk. Voor kleine oplages maken we meestal gebruik van printers via de thermotransfer methode.

Voor de afronding van uw productie is een verpakking haast net zo belangrijk als de schijf zelf. Door de nauwe samenwerking met diverse drukkerijen in binnen en buitenland kunnen wij uw verpakkingen of drukwerk leveren die juist uw productie net dat extra geeft dat uw collega artiesten mist. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een wallet, jewelbox of digipack. Maar ook aan een luxe hard cover boekje.

 

CD Persen

Waar we vroeger een minimaal aantal van 1000 stuks hanteerden, persen wij op dit moment CD’s vanaf 300 stuks en in enkele gevallen zelfs bij 50 stuks. Dit doen we in in onze eigen perserij. Het machinepark bestaat op dit moment uit vier enkele CD persen en een dubbele CD pers. Door deze opzet zijn we super flexibel en kunnen we aan alle wensen voldoen die onze klanten op het moment stellen. Naast de standaard CD kunt u bij ReplifactMedia ook terecht voor de audio-CD’s, data-CD’s en video-CD’s. Bovendien produceert Replifactmedia mini CD’s met een doorsnede van 80 mm en business card CD’s.

8cm CD persing

De mini CD’s werken op dezelfde manier als de standaard 12 cm disc, ze hebben slechts een diameter van 8cm. Door de kleine omvang is het met name geschikt om bijgevoegd te worden bij een retail verpakking zoals speelgoed, software of frisdrank. De Mini CD heeft een opslagcapaciteit van 180 Mb.

Businesscard CD-persing

De CD businesscard is het visitekaartje voor uw bedrijf als u een evenement of beurs heeft of bezoekt. De businesscard is uitermate geschikt voor presentaties, korte videos, mp3’s en/of (nieuwe) productpresentatie. De CD businesscard heeft een hoge visuele impact, ze zijn er in verschillende maten en met een capaciteit van 35 tot en met 100 Mb.

CD’s voor visueel beperkten

Het opzetten van een CD is voor de meeste mensen de gewoonste zaak van de wereld. Als je een visuele beperking hebt is dat echter een hele klus. Het herkennen van de titel is in veel gevallen lastig, zo niet onmogelijk. Door het aanbrengen van brailleschrift op de CD of DVD zelf is dat probleem nu verholpen. Zo kan iemand met een visuele beperking ook genieten van muziek uit eigen verzameling. Zonder hulp van anderen.

Direct een offerte

Save

Cd sleeve Digipak CD jewel case