Digitaal drukwerk

Digitaal drukwerk

Kleine aantallen inlays en bottomcards
Naast het super snel leveren van de CD’s kunt u bij ons ook terecht voor standaard digitaal drukwerk. Of het nu gaat om CD boekjes of bottomcards,dit wordt door ons super snel geleverd en voldoet uiteraard aan de hoogste eisen.

 

Kleine aantallen DigiPacks

Door de voortschrijdende digitale techniek is het nu ook mogelijk om hoogwaardige luxe verpakkingen in kleine oplages te leveren. Ideaal voor press kits, presentatie setjes of kleine demo oplages. Er is een keus uit 4 modellen en zijn leverbaar vanaf 10 stuks. Doordat er digitaal gedrukt wordt worden de PMS kleuren omgezet naar CMYK. Standaard worden de DigiPacks uitgevoerd met een transparante tray en afgewerkt met een matte- of glanslaminaat. Een DigiPack kenmerkt zich door de luxe uitstraling die bereikt wordt door de combinatie van een prachtige druk op papier, de stralende transparante tray en het laminaat maakt deze verpakking helemaal af!

 

Kleine aantallen wallets

Met de digitale wallet in digitaal druk heeft ReplifactMedia  een voor Nederland en België uniek product in huis. Als enige produceren wij kleine oplages (vanaf 10 stuks) van dit populaire product. Dit welbekende product wordt ook wel singlehoes of carton sleeve genoemd. Onze standaard uitvoering drukken wij op 280 grams/m2 papier en werken we af met een laminaat laag in mat of glans.

Direct een offerte

Save