Grafische begeleiding

[spb_row element_name=”Row” wrap_type=”standard-width” row_bg_type=”color” color_row_height=”content-height” bg_type=”cover” parallax_image_height=”content-height” parallax_image_movement=”fixed” parallax_image_speed=”standard” bg_video_loop=”yes” parallax_video_height=”window-height” row_top_style=”none” row_bottom_style=”none” parallax_video_overlay=”none” row_overlay_opacity=”0″ remove_element_spacing=”no” row_col_spacing=”0″ row_col_pos=”default” row_col_equal_heights=”no” row_expanding=”no” row_animation=”none” row_animation_delay=”0″ minimize_row=”no” simplified_controls=”no” custom_css_percentage=”no” custom_css=”margin-top: -30px;margin-bottom: 0px;” border_styling_global=”default” width=”1/1″ el_position=”first last”] [spb_text_block animation=”none” animation_delay=”0″ simplified_controls=”no” custom_css_percentage=”no” padding_vertical=”0″ padding_horizontal=”0″ margin_vertical=”0″ custom_css=”margin-top: 20px;margin-bottom: 25px;” border_size=”0″ border_styling_global=”default” width=”2/3″ el_position=”first”]

Grafische begeleiding

Grafische begeleidingWij zijn je graag van dienst met één van onze all-in services. Bij iedere opdracht begeleiden wij het volledige grafische traject. Van advies voor de juiste druktechniek of de juiste verpakking tot controle van het aangeleverde artwork. Van alle denkbare verpakkingen hebben wij de werktekeningen in huis waardoor je meteen aan de slag kunt met het ontwerpen. Kom je er niet uit dan is één telefoontje voldoende en wij helpen je verder. Aangeleverd artwork zullen wij altijd eerst controleren alvorens naar de drukker te sturen. Mochten wij opmerkingen hebben zullen wij altijd in overleg artwork aanpassen om tot het zo best mogelijke resultaat te komen. Zo komen we nooit voor onaangename verrassingen achteraf te staan.

Is er geen grafische kennis in huis? Wij hebben al meer dan 30 jaar de kennis en expertise in huis voor het ontwerpen van alle denkbare verpakkingen. Het assortiment is enorm, de toepassingen ook! Met de door jouw gegeven input maken wij het ontwerp dat het beste bij jou, de band of het bedrijf past.

Vragen over het aanleveren van artwork of het maken van een ontwerp voor een productie neem dan telefonisch contact op met één van onze medewerkers op 088-20 10 300.

[/spb_text_block] [spb_column col_animation=”none” col_animation_delay=”0″ col_bg_type=”cover” col_parallax_image_movement=”fixed” col_parallax_image_speed=”0.5″ col_padding=”0″ col_vertical_offset=”0″ col_horizontal_offset=”0″ col_custom_zindex=”0″ col_sm=”4″ simplified_controls=”no” custom_css_percentage=”no” padding_vertical=”0″ padding_horizontal=”0″ margin_vertical=”0″ custom_css=”margin-top: 10px;margin-bottom: 0px;” border_styling_global=”default” width=”1/3″ el_position=”last”] [spb_text_block animation=”none” animation_delay=”0″ simplified_controls=”no” custom_css_percentage=”no” padding_vertical=”0″ padding_horizontal=”0″ margin_vertical=”0″ custom_css=”margin-top: 40px;margin-bottom: 0px;” border_size=”0″ border_styling_global=”default” width=”1/1″ el_position=”first last”]

Direct een offerte

eigen dtp afdeling

[/spb_text_block] [/spb_column] [/spb_row]