Fulfilment

Mailservice

FulfilmentReplifactMedia Mailservice is een klantgerichte organisatie met een vast team mensen dat het als een uitdaging ziet de meest uiteenlopende opdrachten perfect uit te voeren. En waarbij meedenken gewoon vanzelfsprekend is. Daarnaast maken wij gebruik van een grote groep vaste en gekwalificeerde oproepkrachten waardoor we snel en flexibel kunnen opereren. Naast een accountmanager heeft elke klant bij ReplifactMedia Mailservice een aantal vaste orderbegeleiders. Zo bent u te allen tijde verzekerd van een flexibele, snelle en betrouwbare uitvoering van uw opdrachten. Niet voor niets wordt ReplifactMedia Mailservice al jaar en dag door gerenommeerde bedrijven en organisaties ingeschakeld.

Print- en Reproservice

Een professioneel uitgevoerde mailing verhoogt bewezen de respons. Naast een goed idee is een volmaakte productie dus essentieel. Daarvoor heeft ReplifactMedia Mailservice een uitgebreid machinepark met de nieuwste print- en kopieerapparatuur van gerenommeerde merken. Zwart-wit en kleur, enkel- of dubbelzijdig in uiteenlopende formaten en alles in kwaliteit vergelijkbaar met traditioneel drukwerk. Van kleine oplagen tot hoogvolume en dat altijd tegen een aantrekkelijke prijs en met een uitstekende kwaliteit. Print- en reproservices: o.a. adresdragers, gepersonaliseerde brieven en mailings, acceptgiro’s, enveloppen, visitekaartjes, sets vergaren en nieten, ingebonden boekjes, cursusmappen.

Mailhandling

Ongeacht idee en productie, een goede mailing staat of valt met de handling: het samenstellen van uw mailstuk en het ter post bezorgen. Wij beschikken over geavanceerde machines die het handlingproces snel en nauwkeurig uitvoeren. Door de hoge mate van automatisering heeft ReplifactMedia Mailservice de capaciteit om ook zeer grote aantallen te verwerken. Is machinale verwerking niet mogelijk, dan wordt uw opdracht snel en nauwkeurig, handmatig uitgevoerd. Daarbij kunnen wij diverse artikelen voor u op voorraad nemen, waardoor wij u nóg sneller van dienst kunnen zijn.

Mailhandling: o.a. vouwen, vergaren, snijden, couverteren, sealen, samenstellen (cursus)mappen en pakketten, handmatig verpakken, afhandeling retours.

Fullfilment

DM is alleen succesvol bij een adequate opvolging van de response. Hiervoor bieden wij een gestructureerd totaalpakket. Van het verwerken, nabellen en registreren van alle respons tot het vergaren en verzenden of bezorgen van artikelen en de financiële afhandeling. In onze beveiligde opslagruimten van totaal meer dan 5.000 m2 kunnen allerhande materialen voor u worden opgeslagen, indien gewenst op verschillende locaties. Via onze ‘voorraad online’ heeft u continu zicht op de actuele status van de voor u opgeslagen artikelen. Zelfs kunnen wij voor u de postkamerfunctie invullen.

Fulfilment: o.a. verwerken responsegegevens, warehousing, orderpicking, abonnementenadministratie, online voorraadoverzicht, transport.

Advies en portobemiddeling

Als specialisten met jarenlange ervaring kunnen wij van ReplifactMedia Mailservice u als geen ander adviseren over het totale traject. Bijvoorbeeld over het effect van een direct mail campagne, het opzetten van een webshop inclusief logistiek of printing on demand van een gepersonaliseerde folder of een cursusboek. En niet te vergeten over de voordeligste manier van verzending, want door onze portobemiddeling kan uw voordeel wel eens fors oplopen.